Arvonnat South Park X Adidas -koulun 80 -luvun “Pwelie” ovat nyt live!

South Park X Adidas School 80-luvun “Pwelie” on yhtäkkiä päätynyt yhdeksi tämän kauden pakollisista lenkkarista. Valmistettu yhteistyössä pahamaineisen animaation kanssa, joka on ollut emotionaalisesti arpia nuoria ja aikuisia niin, koska vuonna 1997 tämä kenkäpaikat keskittyvät pyyheeseen – antropomorfiseen pyyhkeeseen, joka on riippuvainen marihuanasta. Jos haluat parin kiertoasi, arpajaiset ovat nyt verkossa Adidas -vahvistetussa sovelluksessa!

Erillisellä pyyhelomaisella rakenteella “pyyhe” on koristeltu nahkaraidoilla sivua pitkin sekä mediaaliset sivupaneelit sekä ylimääräiset tuotemerkit kantapäällä. Jalajen alla on rapea valkoinen välipohja, joka on läsnä perinteiselle ilmeelle, samoin kuin vaikka tämä 80 -luvun koulu voi näyttää alusta alkaen helppoa, silmää on paljon enemmän kuin tyydyttää.

Kuva Adidasin kautta
Int’l -lähetys

Tehdä arpajainen

Kuva Adidasin kautta
Int’l -lähetys

Tehdä arpajainen

Alkaen kielten takaa, jonka huomaat “älä muista tuoda pyyhettä”, samoin kuin “Minulla ei ole konseptia mitä tapahtuu”, joka on painettu vasemmalle ja parhaimmille kengille. Tarkastelemalla toista puolta, alueelta silmät, jotka todella reagoivat UV -valoon. Tätä Adidas -lenkkaria ei muutettava puoliksi läheisiksi punaisiksi silmiksi, mikä on sivuvaikutus paholaisen ruohon tupakointiin, ei tuoteta heikkoa sydäntä. Kaiken pyöristäminen ovat varastotaskuja sekä erikoisversiota välttämätön ketju sekä pussi, joka sisältää kengät.

Jos vaadit Etelä -Park X Adidas School 80 -luvun “Pyyhe” elämässäsi, varmista, että lataat Adidas -vahvistetun sovelluksen parhaiten ja mene arpajaiseen ennen kuin ne esittävät 20. huhtikuuta (4/20). Ymmärrämme, jos aiot mennä näihin, samoin kuin täällä, kun olet täällä, voit myös ottaa 25% alennuksen näistä kolmesta Stripe Bangers -tapahtumasta Adidas Spring -ostostapahtumassa!

Kuva Adidasin kautta
Int’l -lähetys

Tehdä arpajainen

Kuva Adidasin kautta
Int’l -lähetys

Tehdä arpajainen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post