Huono Bunny X Adidas -foorumi LO paljastuu

Ymmärsimme, että huono pupu X Adidas -foorumi oli teoksissa, mutta meillä ei ollut käsitettä, missä muodossa tai tyypissä – tähän asti se on. Kuukausien sekä kuukausien huhujen ja keinottelun jälkeen olemme viimeisenä ensimmäisessä katsomme Puerto Rican räpparin virallisessa kolmessa raidan yhteistyössä, samoin kuin kauneuden asia.

Kith -ammattikuvaaja Tyler Mansourin paljastama huono pupun kahva foorumi Lo on maalattu lukuisiin maanläheisiin sävyihin. Ultra Luxe -rakennuksessa yhdistyvät nahka ja sopivat yhteen motivaatiota rullalautailusta ja retkeilystä, kaikki pitkään kestävän kumikumivälin päälle, joka lisää kovaa estetiikkaa. Reggaetonin allekirjoitusilmoitus osuu kieleen, kun taas pupugrafiikka löytyy ulkopohjan alaosasta.

Kuva Tyler Mansourin avulla

Kuva Tyler Mansourin avulla
Irrotettava soljen kaulus käyttää äärimmäistä lukituskorjaa, samoin kuin kun hihna avataan, se lukee “yo visto asi”, joka tosiasiallisesti vastaa “minä paistaa näin” tai “I Gown tällä tavalla” englanniksi, pyöristämällä pois Haluttu Adidas Collab.

Julkaisupäivä on vielä virallisesti varmennettu köyhälle Bunny X Adidas Forum LO: lle, joten varmista, että pidät sen lukittuna ainoan myyjän päälle paljon enemmän uutisia, kun se kehittyy! Ymmärräkaamme, jos kopioit, samoin kuin siihen liittyvissä uutisissa, Yeezy parantaa 350 V2 “Mono Pack” -tapahtumaa juuri neljässä välein!

Kuva Tyler Mansourin avulla

Kuva Tyler Mansourin avulla

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post