Voisiko Niken ilmavoimien 1 ‘Gore-Tex’ olla äärimmäinen talvi-crep?

Harvat asiat ovat paljon ärsyttävämpiä kuin kouluttajien parin poistaminen vain nähdäkseen ne mustelmilla ja lyömällä muutaman viikon kuluessa. Olemme kaikki olleet siellä, jotenkin pidättäen raivoa epätyypillisenä muukalaisena putken polkujen kohdalla kömpelösti varpaasi.

Se pahenee vain talvella, mitä jatkui rankkasateen huolenaihe, ja älkäämme aloittako tuo lumi, joka muuttuu mustaksi slushiksi. Joten, mikä on vaihtoehto-oje kaikki rakastetut kouluttajasi yhden grubby-parin hyväksi, johon sinulla ei todellakaan ole paljon rakkautta?

Onneksi, kuten Chris näyttää sinulle viimeisimmässä poistossa, sen ei tarvitse olla tapa. Sen sijaan voit pysyä STREM Smart -tapahtumassa tänä talvella Nike Air Force 1 ‘Gore-Tex’ kanssa.

Tämä kaikki sääretket tulevat parhaaseen aikaan. Kokoelma neljästä väriä, jotka olivat juuri julkaistu Nikessa ‘Black Gum’ -parista ‘Olive’ ja ‘Team Gold’ -kauden sävyihin, tai voit valita jotain hieman törkeää vilkkaan ‘keltaisen’ parin kanssa.

Int’l -lähetys

Osta nyt

Jokainen näistä ilmavoimista 1 voi näyttää identtiseltä klassisen kengän kanssa, mutta nuo päättäjät ovat paljon innovatiivisempia kuin odotit. Hengittävä kalvo pitää jalan viileänä, mutta antaa täysin vedenkestävän viimeistelyn. Kuten tuosta poistosta voidaan nähdä, kengän vesirullat tekevät niistä lyömättömän valinnan tänä talvena.

Int’l -lähetys

Osta nyt

Katso koko ilmavoimien 1 Gore-Tex-alueen läpi, joka on nyt saatavana Nike UK: n avulla.

Int’l -lähetys

Osta nyt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post