Vuoden 2018 PlayStation X Nike Air Force 1 Low LOPPU paljastuu

Nike on ylläpitämässä erittäin harvinaisen yhteistyön, joka julkaistiin 12 vuotta sitten. PlayStation X Nike Air Force 1 Low aloitti samana vuonna PS3: n kanssa, ja se rajoittui vain 150 pariin, lahjaksi Sonyn työntekijöille ja kilpailun voittajalle.

Huhut esiintyivät aiemmin tänä vuonna kyseisen värin uudelleenjulkaisun uudelleenjulkaisu, mutta näyttää siltä, ​​että aivan uusi muotoilu on tulossa. Vuoden 2018 PlayStation X Nike Air Force 1 Low paljastettiin juuri koripallotapahtumassa, Drew League.

Alkuperäisen yhtäläisyyden kanssa on pieniä yhtäläisyyksiä siinä patenttahankalla esiintyy kantapäässä. Ulkonäkö on kuitenkin hiukan aliarvioitu, ja siinä on mustattu teema.

Se on jalokivi, joka tekee kengästä niin mielenkiintoisen, samoin kuin klassiset PlayStation -ohjaimen symbolit, jotka on leimattu kantapäähän. Jäisessä ulkopohjassa on myös jalkojen alla.

Niken tai PlayStationin virallista sanaa ei ole, mutta tämän yhteistyön huhutaan käynnistyvän 11. kesäkuuta ennen L.A. pidettävää E3 -konferenssia.

Lisää päivityksiä tulossa pian!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post