Kid Cudilla on kokoelmia menetelmästä sekä Bape & Adidasin

kanssa. Sillä on yhteistyökokoelmat menetelmästä kahden planeetan suosituimman tuotemerkin kanssa, uima-apina ja Adidas Originals.

Räppari otti Twitter-tililleen paljastaakseen, että hänellä on pian paljon lisätietoja bape-kokoelmasta, ja hän ilmoittaa julkaisupäivästä hänen erittäin odotetulle yhteistyölleen Adidasin alkuperäisten kanssa.

Vaikka ihanteellista nyt on edelleen epävarmaa, mitä tarkasti Cudi luo Adidasin kanssa (monet spekuloivat, että hän saa erittäin oman linjansa aivan kuten Pharrell Williams), hän on jo vuotanut kuvia yhteistyöstä Bape G-Shockista, joka nauttii tulevasta kokoelmastaan.

On laajalti tunnettu totuus, että nuori Cudi työskenteli NYC: n Soho -alueen A -uima -Ape -myymälässä ennen kuin hänen rap -ammattinsa alkoi, mikä tekee totuuden, jonka hän on asettanut työskentelemään yhdessä japanilaisten katuasujen legendojen kanssa jopa paljon erityisemmäksi kuin se oli ennen. Toistaiseksi odotamme edelleen paljon enemmän yksityiskohtia molemmille projekteille, mutta voit olla varma, että heti, kun paljastetaan paljon enemmän, ilmoitamme sinulle. Pysy lukittuna ihanteelliseen täällä ainoan myyjän kanssa ja kun olet täällä tarkastavat juuri pudonnut AJ1 -puolivälissä ”union”!

Kuva tasavallan tietueiden avulla

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post