Nike Air Max 95 ‘Grape’ saa ylimääräisen pureman

, kun kyse on Air Max -siluettien OG -väreistä, Air Max 95 ‘Grape’ on vaikea voittaa. Puhtaalla värivalikoimalla, joka soveltuu täydellisesti raidalliseen siluettiin, tämä lenkkari on vaikea olla rakastamatta. Nyt vuonna 2019 Nike päivittää tämän ikonisen lenkkarin uusilla premium -materiaaleilla.

Pysymällä uskollisessa väriaineessa, tämä Crep tarjoaa pääosin yksivärisen yläosan. Sivuraidojen yli käytettyjen harmaat sävyjen avulla tämä hienovarainen kaltevuus todella asettaa tämän lenkkarin täydellisesti. Tämä kenkä on vanhentunut kauniisti.

Kuten aiemmin mainitsimme, se, mikä asettaa tämän rypäleen iteraation muusta, on käärmenahkan lisääminen sivuseinämiin. Tämä kuvioitu materiaali lisää premium -syvyyskerroksen jo ikoniseen lenkkariin.

Käynnistä pian tietyissä jälleenmyyjissä, pidä tarkasti silmällä Twitter- ja Instagram -syötteitämme Nike Air Max 95 Snake ‘Grape’: n tarkan julkaisupäivän. Pidä se lukittuna ainoalle toimittajalle kaikista parhaimmista uutisista ja julkaisuista lenkkariyhteisöltä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post