Täydellinen katsaus Adidas Y-3 X James Hardenin lenkkarikokoelmaan

saimme hyvin lyhyen välähdyksen Adidas Y-3 X James Hardenin lenkkarikokoelmasta takaisin helmikuussa Adidasin All-Star Weekend -tapahtumassa osoitteessa 747 Warehouse St., ja nyt saamme täydellisen kuvan erittäin himoittuun yhteistyöhön.

Jokainen kenkä on suunniteltu legendaarisen japanilaisen muotisuunnittelijan Yohji Yamamoton silmien kautta, ja se on valmistettu kaappaamaan Hardenin leikkityyli. Kaksi ensimmäistä mallia, Adidas Y-3 BYW BBALL, saapuvat kahteen eri väriväylään ja niissä on pod-kaltainen välipohja, joka muodostuu Boost-tekniikasta. Yamamoton Tangutsu ja Bashyo -lenkkarit tekevät myös ulkonäön, siinä on kasvitiedoston kukkagrafiikka -kukka, jota käytetään usein Ikebanassa, japanilaisessa kukka -asetelman taiteessa ja symboloi kunniaa, kunnioitusta, hyvää omaisuutta, rohkeutta ja aatelista.

Pudottamalla 13. huhtikuuta Y-3-kaupoissa ja verkossa, kerro meille, mitä mieltä olet Adidas Y-3 X James Harden Sneaker -kokoelmasta alla olevassa kommenttiosassa. Aiheeseen liittyvissä uutisissa muista tutustua aivan uuteen Pharrell Williams X Adidas Originals Crazy Byw Colourwaysiin.

Onko sinulla hienoja uutisia? Lähetä meille sähköpostia suoraan osoitteeseen newsbox@thesolesupplier.co.uk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post