Pharrell Williams N.E.R.D. X Adidas NMD Hu “Chalk” on pian uudelleensijoittamassa!

Joulu on melkein täällä, samoin kuin jos sinulla on edelleen vaikea saada lahja kotitalousjäsenelle, hienoimmalle kaverille tai jollekin sinulle todella erityinen, miksi et valitse aivan uutta paria potkia? Olivatko he lenkkarinpäätä vai eivät, meillä ei ole epäilyksiä siitä, että he pitävät N.E.R.D. x adidas nmd Hu “Chalk”! Urheilullinen/futuristinen elämäntapa siluetti tehtiin muulle kuin Pharrell Williams, samoin kuin upea uutinen on, että ne ovat erääntyneet palautukseen erittäin pian!

Pari alkaa promnit-kudotulla yläosalla, joka on kiinnitetty kerman sävyyn, joka tarjoaa yksilölle erittäin hengittävän tunnelman ja puhdas ilme, joka sopii kaikenlaisiin asuihin. Sivuseinämien pitsihäkkiin kytketty ikoninen köysi-nauhoitusjärjestelmä on edelleen yhtä läsnä kuin koskaan, ja sen mukana on täyspitkä Boost-välipohja, joka tarjoaa koko päivän mukavuuden.

Kuva Adidasin kautta
Int’l -lähetys

Katso lisää

Tämän Adidas NMD HU: n viimeistely on N.E.R.D. Brändäystiedot, japanilainen käsikirjoitus, joka on brodeerattu etujaloon molemmilla kengillä, sekä vaaleansininen kumin kulkeva ylimääräinen väri ja pito.

Nörtti. X Adidas NMD Hu “Chalk” tulee uudelleen Adidas -vahvistetussa sovelluksessa 2. joulukuuta. Varmista, että pysyt lukittuna oikealle täältä ainoan toimittajan kanssa pysyäksesi kaikkien viimeisimpien Adidas -julkaisujen ymmärtämisessä. Samankaltaisissa uutisissa South Park X Adidas “Kyle” -supertähti ja “Kenny” NMD R1 ovat saapuvat!

Kuva Adidasin kautta
Int’l -lähetys

Katso lisää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post