Travis Scott X Nike Air Force 1 “Cactus Jack” -pinnat vielä yhdellä väritiellä

. . Kenkä, joka otti markkinat kokonaan myrskyn kautta, kun se pudotti viime kuussa, se tarjosi perinteiselle siluettille yleisen muutoksen, joka oli toisin kuin mitä olemme aiemmin nähneet. Nyt se on esiintynyt koskaan ennen nähtyyn väriväylään, samoin kuin puhdasta tulta.

Sneaker Idea taiteilija @Glitchedgarbage, “Cactus Jack Black” noudattaa täsmälleen samaa voittokaavaa kuin marraskuun pari, mutta se on kuitenkin täysin mustansa kantapäästä varpaisiin. Vaikka täsmälleen sama kyrillinen käsikirjoitus ja mustametalliteksti on tulostettu sivusuunnassa ja mediaalisilla sivupaneeleilla, niitä on kosketettu monivärisissä korostuksissa varmistaakseen, että ne ovat vastakkaisia ​​täysin mustaa yläosaa vastaan, mikä johtaa voimakkaaseen popiin väri, joka varmasti kääntää päätä.

Tällä hetkellä Travis Scott X Nike Air Force 1 “Cactus Jack Black” on vain konsepti, joten jos joku yritti tarjota sinulle parin, he eivät todellakaan ole legit. Pitäen sanottuna, jos samanlainen värejä aukeaa, voit lyödä vetoa, että ilmoitamme sinulle ensin, joten varmista, että pidät sen lukittuna pohjaan!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post