Lisää julkaisutietopintoja Stüssy X Nike Air Force 1 Mid

2022 on melko iso vuosi Niken ilmavoimille 1. Koripallokengästä on tullut kulttuuriilmiötä viimeisen neljän vuosikymmenen aikana. , niin paljon, että julkaisimme äskettäin kappaleen siitä, kuinka siitä tuli New Yorkin lenkkari. AF1: n vuosipäivän kunniaksi Beaverton -tuotemerkki käynnistää hyped -yhteistyötä, mukaan lukien Stüssy X Nike Air Force 1 Mid, joka ensin kiinnitimme takaisin joulukuussa.

Viimeksi Shawn Stussy-Helmed -tarran palveli AF1 oli aina takaisin vuonna 2020, kun he pudottivat kaksi hamppuvalmistettua paria. Siirry eteenpäin melkein kaksi vuotta, ja he ovat palanneet tekemään asiansa legendaarisessa B-pallokengässä. Otamme näistä vakavista dunk korkeasta “Panda” -vyöhykkeet näistä. Valmistettu premium -nahasta, tämä yhteistyö toimii puhtaan “purje” -pohjan päällä, kun taas mustat kivistyneet paneelit kulkevat koko yläosassa. Klassinen Toebox -rei’itys on korvattu kuuluisalla toisiinsa liittyvällä “S” -motiivilla, ja tämä tunnus ulottuu myös kantapäähän, missä se laskee teräsmerkille.

Kuva Niken avulla
Int’l -lähetys

Katso lisää

Kuva Niken avulla
Int’l -lähetys

Katso lisää

“Stüssy” on hienosti brodeerattu keskitetun hihnan päälle, kun taas Nike Swoosh ampuu sivusuunnassa ja mediaalien yli. Yhteisenmerkin yksityiskohtainen armosta kieli tunnistaa halutun yhteistyön vahvistamiseksi, ja tämä kaikki on pakattu erityispainoskenkälaatikkoon.

Lähteidemme mukaan Stussy X Nike Air Force 1 Mid “Black White” laskeutuu joskus tänä kesänä ja vapauttaa vaatteiden kokonaisen kapselin rinnalla. Varhaiset vuodot viittaavat siihen, että kappaleissa on rauha ja rakkauden ikonografia kaikkialla, ja ne putoavat valikoiman yksivärisiä sävyjä. Varmista, että pidät sen lukittuna ainoan myyjän päälle paljon enemmän uutisia, kun se kehittyy, ja siihen liittyvissä uutisissa Stüssy X Converse Chuck 70: n on ilmoitettu teoksissa!

Kuva Niken avulla
Int’l -lähetys

Katso lisää

Kuva Niken avulla
Int’l -lähetys

Katso lisää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post