Rugged Vibes -ominaisuus Pass ~ Port X Nike SB Dunk High “Workboot”

Sinun on myönnettävä, että pass ~ portti x nike sb dunk korkea “Workboot” on ehdottomasti yksi ainutlaatuisimmista dunk -yhteistyöistä pitkä aika. Tämä kenkä on valmistettu yhteistyössä Sydney-pohjaisen luistinkaupan kanssa, ja se on inspiroinut retkeilykengät ja se on täynnä yksityiskohtia tämän heijastamiseksi.

Kuva Teddyssolin kautta
Int’l -lähetys

Katso lisää

Työskentelemällä maanläheisen ruskean nylonpohjan päällä, rohkea vihreä hiusmaapa kääri nilkan, kantapään ja varpakoulun ympärille kontrastin popin, joka varmasti kääntää päät minne ikinä menetkin. Tummanruskea Pebbled Nike Swoosh ampuu sivuttaisten ja mediaalisten sivupaneelien yli, ja tätä täydentää pari paksuja köysirauhoja. Kultaiset metallisulokset tarjoavat entistä karkeamman ilmeen, ja jalkojen alla on kumi -välipohja, joka on katettu keinon likaan.

Tietysti et voi puhua tästä Dunk High -tapahtumasta mainitsematta kielen veto -välilehteä, joka on ommeltu kädenpuristusgrafiikalla, joka harhauttaa takaisin Notre X Nike Dunk High -tapahtumaan tammikuusta lähtien. Löydät myös pienen miehen kantapäältä, jolla on swoosh, kuten se on lapio, joka viimeistelee ainutlaatuisen suunnittelun.

Kuva Teddyssolin kautta
Int’l -lähetys

Katso lisää

Passi X Nike SB Dunk High “Workboot” -tapahtuman odotetaan laskevan joskus syksyn kuukausien ympärillä, huhutaan olevan skateshop yksinoikeudella, vaikka sitä ei ole vielä vahvistettu. Kerro meille, mitä mieltä olet tästä yhteistyöstä, ja kun olet täällä, saatat yhtä hyvin katsoa KCDC X Nike SB Dunk High -tapahtumaa!

Kuva Teddyssolin kautta
Int’l -lähetys

Katso lisää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post