Yksinoikeudella nyrkkeily: Tässä ajatuksemme uudesta Nike Air Max 200

2019 on nähnyt niin lukuisia ikimuistoisia Air Max -siluetteja, oliko kyse OG Colourwaysin paluu vai kourallinen täysin uusia malleja. 80 -luvulle juontuneelle alueelle Nike onnistuu jotenkin keksimään ajattoman ilmatekniikan keksimään tavoilla, joita et koskaan ajatellut mahdollista.

Yksi tällainen uusi tulokas, jolla on runsaasti jalkakäytävää vetovoimaa, on Nike Air Max 200. Debut Colourways -sarja, joka julkaistiin äskettäin Nike UK: lla. Täällä irrotamme miesten ‘kuninkaallisen pulssi’ -tyylin, joka ei ole vain herättävää, vaan yksi tämän kauden paljon kestävämpiä Air Max -kouluttajia.

Nämä aaltoilevat yläpuolet ovat inspiroineet laavan ja valtameren virtausten virtausta. Juuri tämä mokkanahkahäkinnän kontrasti verkon ja nylonin kanssa tekee niistä erityisen monipuolisia. Ensinnäkin nämä ovat elämäntapakenkä, mutta ne on varustettu täydellisesti ulkona ja aamu -työmatkalle.

Lepo jalkojen alla on paksu ilmayksikkö, jota ympäröi molemmin puolin joustava välipohja. Se ei ole aivan niin dramaattinen kuin Air Max React 270, mutta se lupaa silti erittäin mukavan ratsastuksen.

Valitse Useista Air Max 200: n väreistä Nike UK: ssa. Huhujen mukaan jopa paljon enemmän tyylejä on tarkoitus saavuttaa hyllyjä vuonna 2019. Pysy ajan tasalla päivityksistä ja hälytyksistä!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post