Aaltoilevat kuviot laskeutuvat Nike Air Max 90 “topografian valkoiseen”

riippumatta siitä, milloin ja miten pääset lenkkaripeliin, on olemassa niitti siluetteja, joiden on oltava kokoelmassa Nyt ja katso tarkemmin Nike Air Max 90 “topografia valkoista”!

Tinker Hatfieldin kehittämä OG Air Max 90 -rakennettaan, joka on kehittänyt Tinker Hatfield koko matkan 90-luvulla, tämä uusi AM90-variantti Flaunts Classic -värit kaikkialla, johon liittyy päätä käännettäviä yksityiskohtia.

Kuva pohjatoimittajan kautta
Int’l -lähetys

Osta nyt

Kuva pohjatoimittajan kautta
Int’l -lähetys

Osta nyt

Pari nähdään täällä muodostuneina näyttävässä synteettisen nahan ja verkon yhdistelmässä, joka antaa käyttäjälle erittäin kevyen ja mukavan matkan koko päivän. Alustarvikkeet urheilevat terävää valkoista sävyä, johon liittyy silmänvaraisia ​​mustia sävyjä, sivuseinämän nahkaiset mutaiset ja joustavat kumivohvelin ulkopohjan. Palkittu kaava ei ole vain rohkea “University Red” -brändäys, vaan myös keskijalkapaneelit, joissa on kattavia topografiakuvioita ja lukuisia pieniä Swoosh-logoa, mikä tekee siitä todella ainutlaatuisen. Lisä -Nike -tuotemerkki armahtaa myös kumi kantapäätä, joka on heti tunnistettavissa kaikille Nike -pääille, ja näkyvä ilmayksikkö, joka on levinnyt kantapään alapuolella olevaan välipohjaan, joka tarjoaa räjähtävää mukavuutta ja tyynyä legendaaristen Nike -kouluttajien pois.

Hyvä uutinen on, että Nike Air Max 90 “topografia White University Red” on nyt saatavana Nikessä, joten toimi nopeasti, koska ne takaavat myyvänsä pian! Pysy kuulolla viimeisimpien Nike -julkaisujen kanssa täällä ainoan tarjoajan kanssa, koska ilmoitamme sinulle ensimmäisenä. Ja puhuen tulevista tippoista, meillä on nyt jalkainen katsaus Nike Air Max 90 “Venn-kaavioon”!

Kuva pohjatoimittajan kautta
Int’l -lähetys

Osta nyt

Kuva pohjatoimittajan kautta
Int’l -lähetys

Osta nyt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post