Virgil Abloh vahvistaa “Dear Summer” -kokoelma toimii 50 luonnonvalkoisena Nike Dunks

, se oli todennäköisimmin yksi vuoden pahimmista pidettyjen sneaker temppujen kanssa, mutta hype on ehdottomasti kaikkien aikojen korkealla. Kuukausien jälkeen sekä kuukausia vuotoja, spekulaatiota sekä teaserit, Virgil Abloh on virallisesti todennut, että off-white x nike dunk matala “The 50” on teoksissa.

Hänen virallisen Instagram-sivunsa ottaminen lakkasi joitakin laukauksia ei-ennen nähty kengänlaatikkoa, joka oli tehty perinteisessä luonnonvalkoisella X Nike-tyylillä. Nauhoitetuilla kulmilla, joka on kirjoittanut Nike Swoosh sekä lukuisia reikiä, mikä Harken takaisin Air Jordan 5 -yhteistyöhön, merkittävin toiminto täällä on kaavio sivulta, joka esittelee paljon 50 numeroa.

“@Off ____ White ™ C / O @Nike, Summertime © 2021 Keräys nimi on” Dear Summer “… Se on koko asia …” koostuu luonnonvalkoisen suunnittelijan kuvateksti. “Se oli © 2017 Aloitin piirustus niille 10 Nike-kengistä. Mielestäni ne eivät ole kirjaimellisia kenkiä, mutta ne ovat paljon enemmän kuin veistokset täysimittaisesti, joka on tehty useissa versioissa, hieman niukasti. Ne ovat kaikki niiden alueella OMA. Kun tyylipuolella oleva tontti on portaali kertoa tarinoita vilkkaaksi Hov Triple Entenderiksi tai Jeezy Ad-Lib … ”

Ei ole kysymys kenenkään mielessä, että “Dear Summer” -kokoelma muuttaa sneaker-maisemaa uudelleen. 2017 “TEN” oli Ablohin debyytti lenkkareiden kumppanuuksien maailmaan sekä peli ei ole ollut sama kuin sama. Parit kuin luonnonvalkoinen X Air Jordan 1 “Chicago” Jatka tarjota £ 1000s jopa neljä vuotta myöhemmin, samoin kuin ei ole yksinkertainen feat.

Julkaisutiedot on vielä virallisesti todennettu off-white x Nike Dunk matala “Dear Summer …” Pack, joten varmista, että pidät sen lukittuna ainoalle palveluntarjoajalle paljon enemmän uutisia kuin se kehittyy! Ymmärrämme, mitä väriä, jota haluat siellä, ja siihen liittyvässä uutisissa, viralliset kuvat Off-White X Nike Air Force 1 “University Gold” on paljastettu!

Kuva Virgil Ablohin kautta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post