A Ma Maniére X Air Jordan 1 High on matkalla

, kun se koskee kaikkien aikojen vaikutusvaltaisimpia AJ3 -yhteistyötä, on vaikea olla mainitsematta aiemmin tänä vuonna pudotettua Ma Maniére X Air Jordan 3: ta. Lenkkarit, jotka ovat inspiroineet vahvoja naisia ​​elämässämme, se saapui aikaan, jolloin tarvitsimme sitä eniten. Nyt James Whitner ja hänen Atlanta -pohjainen levy -yhtiö palaa jatko -osalla A Ma Maniére X Air Jordan 1 High -sarjan kanssa – ja otamme vielä ensimmäisen ilmeen!

Saman puhtaan värivalikoiman kuin edellä mainittu Air Jordan 3, tämä on maalattu terävälle “purje” -väriin, joka kulkee voivoivan sileän mokkanahkaisen rakenteen yli. Maroon -asteikon yksityiskohdat löytyvät nilkan ympäriltä sekä Nike Swooshista, joka liukuu tyylikkäästi sivu- ja mediaalisten sivupaneelien yli. Tätä täydentää pari litteää nauhaa ja kumipohja jalkojen alla, joka linjaa kauniisti valkoisen ilman välipohjan.

Kuva fxxkvlogvi avulla
Int’l -lähetys

Katso lisää

Kuva fxxkvlogvi avulla
Int’l -lähetys

Katso lisää

Tietysti se ei olisi Amman kollabia ilman, että sitä on täynnä uskomattomia pieniä yksityiskohtia. Esimerkiksi “Ma Maniére” -brändäys koristi kielen käsin kirjoitetussa käsikirjoitusfontissa ja Air Jordanin sisäisen nilkan läpän ympärillä. Lainaus “Sinun on odotettava asioita itsestäsi ennen kuin voit tehdä niitä”. voidaan löytää täydellisenä Michael Jordanin allekirjoituksella.

Näistä on vielä virallisesti ilmoitettu julkaisupäivä, mutta huhujen mukaan A Ma Maniere X Nike Air Jordan 1 High “Sail” laskeutuu ennen vuoden loppua. Kerro meille, jos luulet, että tämä elää AJ3: lla, ja kun olet täällä, saatat yhtä hyvin katsoa vielä parhaan katsauksesi Air Jordan 1 High OG: n “käsityönä”!

Kuva fxxkvlogvi avulla
Int’l -lähetys

Katso lisää

Kuva fxxkvlogvi avulla
Int’l -lähetys

Katso lisää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post