Nike reagoiva näkökohta 55 “Electric Blue” Shokki sinua

viime vuonna, Nike määritteli, että he keskittyisivät paljon enemmän paljon kalliita siluetteja vuodelle 2019, samoin kuin se näyttää siltä lupaus. Swoosh ei vain paljastanut laajan valikoiman edullisista malleista tänä vuonna, he ovat samoin vapauttaneet lenkkarit, kuten upouusi reagoi näkökohta 55 “sähköinen sininen”! Uskomattoman tulipalo, tämä on poliisien kenkä raha-tietoinen sneakerhead!

Ultra Clean Tan Base, kiehtova keltainen, persikka, sekä Seafoam Accents -toiminto koko kontrastia varten. Vaikea tekstiili tekee koko ylemmän, kun taas täysipituinen reagoi vaahtomuoviväli on läsnä kirkkaassa sinisessä, jolloin jokainen vaihe näyttää siltä, ​​että kävelet pilvessä. Pyöristäminen kaiken pois on reitti-kenkä vaikuttanut nauhoitusjärjestelmä, joka täydentää kovaa sekä valmistetusta suunnittelusta.

Aseta vähentävän äärimmäisen pian, Nike React -tapahtuma 55 ‘sähköinen sininen “asettaa sinut takaisin £ 115: ssä sekä tarjotaan Nike sekä valita Stockistit. Ymmärrämme, jos tarttua pariin kokoelmallesi ja kun olet täällä, katsokaa koko Nike Sneaker Range!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post