Teddy Sanisin uusi Yhdysvaltain kokoelman tasapaino on pian pudota

viime huhtikuussa, Die-Hard New Balance -fanit olivat iloisia kuultuaan uutisia jalkineiden suunnittelija Teddy Santisin vierailusta Boston Brand’s Made in the Innovative -johtajana. Yhdysvaltain linja. Koska silloin ainoa tuotteen, jonka olemme nähneet hänen kämmenensä alla, on NB NB 990: n kuudes erä, jonka tärkeimmät NB -keräilijät haluavat suojata mahdollisimman aikaisin.

Lisäksi olemme myös saaneet muutamia huomionarvoisia yhteismerkkisiä lenkkarit, kuten Aimé Leon Dore X New Balance 550, sekä kaksishouspakkaus, joka sisältää uuden tasapainon 993 “Beef & Broccoli” -sarjassa sekä “Taupe” ja “Taupe” ja “Taupe”. .

Ja nyt, kun olemme alle kahden kuukauden päässä Santisin 1. vuosipäivänä New Balance’s USA -kokoelman eturintamassa, ilmoitti, että hän aikoo debytoida hänen avajaiskokoelmansa tänä keväällä. Vaikka malleja koskevista malleista ei ole vielä lisätietoja, meillä ei ole epäilyksiä siitä, että Teddy Sanisin ensimmäinen uusi tasapainoyhteys työntää uuden tasapainon uusiin korkeuksiin.

Varmista, että pysyt lukittuna parhaiten täällä ainoalla palveluntarjoajalla, jos haluat olla ensimmäinen, josta ilmoitetaan kaikista viimeisimmistä uusista tasapainopasista ja yhteistyöistä. Associated News -lehdessä Joe Freshgoods X New Balance 9060 “Inside Voices” on matkalla.

Kuva uuden tasapainon kautta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post