Yeezy parantaa 380 vuotoa ‘sum’ Colourwaylla

kuumana odotetun Yeezyn kanssa parantaa 380 ‘ulkomaalaista’, joka esittelee aivan nurkan takana, saamme nyt huhuja siitä, että ‘sum’ väri on samoin teoksissa. Tiedot Sneaker Insider @Pyleaksin kohteliaisuudesta, paitsi sitä tarjotaan aikuisten kokoa, se myös vähenee nuorille ja pienille lapsille! Tässä on mitä ymmärrämme toistaiseksi!

Asetettu toimittamaan sukkamainen promnit-yläosa, jossa on yhteen osilla sivua ja mediaalisia sivuja pitkin, sileä ja virtaviivainen parannusvälitys tuottaa myös paluun ‘sumua’. Värin nimestä voimme odottaa puhdasta valkoista yhdistelmää mahdollisilla vaaleanharmaalla korostuksella, mutta tämä on kuitenkin vielä vahvistettu.

Tämän lisäksi ‘supcol’ -värien on osoitettu pudottavan yhdessä Yeezyn kanssa parantaa 380 ‘sumua’, joten varmista, että pidät sen lukittuna pohjakauppiaan ja annamme sinun ymmärtää heti, kun paljon Lisätietoja tulee! Pidätkö tämän melusta? Ymmärrämme, mikä on mielessäsi, samoin kuin jos kopioi Yeezy parantaa 380, kun se putoaa marraskuussa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post