Hienoin ilme, mutta yeezy lisäys 350 v2 ‘musta’

Katso lisää

On hullua uskoa, että meidän oli odotettava yli kaksi vuotta vielä yhden mustan 350 V2: n saamiseksi. Yeezy -lisäys 350 v2 ‘mustaksi’, jotta voidaan todeta, että näiden hype on kaavioiden ulkopuolella, ei ole liioittelua. Pystyy julkaistaan ​​perjantaina 7. kesäkuuta klo 7.00 Adidas UK: ssa, jos voit poliisin vain yhden lenkkarin tänä vuonna, varmista, että se on tämä! Kaiken tämän sanottuna katso nämä erityiset laukaukset hienoimmalle ilmeesi!

Maalattu varkain ‘kolminkertainen musta’ värimaailma, ‘musta’ on yksiosainen Primeknit-yläosa, joka on niin mukava kuin se saa. Toisin kuin “Bred” -tapahtuman kaltaiset julkaisut, tässä värissä on yksi läpinäkyvä istuvuus raita, joka ampuu sivupaneelit, jotta lenkkarit voivat taivuttaa sukkiaan. Tämä antaa kenkälle täysin erilaisen ilmeen riippuen käyttämäsi sukat, mikä on ehdottoman hullua.

Katso lisää

Katso lisää

Katso lisää

Emme voi unohtaa koko pituisesta välipohjasta, joka istuu alla. Tarjoaa käyttäjille lyömätöntä mukavuutta ja unohtumattomia tyynyjä, tämä on ihanteellinen kenkä kalloa koko päivän, joka päivä. Kaiken pyörittämiseksi kantapäähän on lisätty veto -välilehteä lisäkuvan mukavuutta varten, samoin kuin tämä on ommeltu silmiinpistävällä punaisella linjalla kontrastin pop -popille, joka varmasti kääntää päät tällä kaudella.

Katso lisää

Katso lisää

Katso lisää

Haluat parin yeezy -lisäyksen 350 v2 ‘mustaa’, eikö niin?! Tämä on vähentynyt perjantaina 7. kesäkuuta klo 7 Adidas UK: ssa, ja se on yksi vuoden halutuimmista lenkkarien julkaisuista! Ymmärrämme, jos tartutaan pariin, samoin kuin kun olet täällä, katso koko Adidas -lenkkaria!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post