Nouse lähelle Solefly X Air Jordan 1 Low

kanssa elokuussa, Travis Scott siirtyi satunnaisesti Instagramiin kiusatakseen Solefly X Air Jordan 1 Lowia. Miamissa sijaitsevan putiikin ensimmäistä kertaa AJ1: n torjumiseksi, koska legendaarinen “Art Basel”, joka myy noin 2000 puntaa jopa kolme vuotta myöhemmin, ei ole epäilystäkään siitä, että nämä seuraavat samoja jalanjälkiä. Kaiken sanottuna on aika päästä lähelle ja henkilökohtaisesti halutun yhteistyön jälkeen!

Hämmästyttävä yhdistäminen kahdesta retro -mallista, nimittäin vuoden 1993 lentokarneja ja vuoden 2003 Nike SB Dunk Low “Bison”, tässä Air Jordan 1 Lowissa on erittäin selkeä ilme ja rakenne, joka on toisin kuin mitä olemme aiemmin nähneet. Keskijalkaosa on valmistettu varkain mustassa mokkanahassa, kun taas varpakotelo on maalattu varjossa, joka on käytännöllisesti katsoen identtinen “piisonista” löydät.

Kuva Niken kautta
Int’l -lähetys

Katso lisää

Kuva Niken kautta
Int’l -lähetys

Katso lisää

Tiger Camo -kuviointi on hajautettu ja kohokuvioitu etu- ja takaosaan, ja se on harhauttanut takaisin edellä mainittuun lentokarnilihannaan. Poni -hiukset Nike Swoosh ampuu sivuttaisten ja mediaalisten sivupaneelien yli, ja kaiken pyöristäminen on musta välipohja, joka on vuorattu kumipohjalla, viimeistelee suunnittelun.

Solefly X Air Jordan 1 matala “lihansyöjä” odotetaan laskevan 17. joulukuuta uskomattoman rajoitetusti. Kerro meille, mitä mieltä olet tästä hullusta yhteistyöstä, ja kun olet täällä, saatat yhtä hyvin katsoa vielä parhaan katsauksen Travis Scott X Air Jordan 1 Low “Käänteinen mocha”!

Kuva Niken kautta
Int’l -lähetys

Katso lisää

Kuva Niken kautta
Int’l -lähetys

Katso lisää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post