Vapauta muistutus: Älä missaa Yeezy 700 V3 “Safflower”!

Kun kuvat Yeezy 700 V3 “Safflower” -tapahtumasta, joka oli ensimmäinen vuotanut kesällä, ymmärsimme heti, että heistä tulee Instacop. Asetettuna neljäs väri, joka osuu paksuiseen siluettiin, sen puhdas leikkausyhdistelmä tekee siitä parhaiten kaiken tyyppiselle muotoiselle, jonka valitset heittää, joten varmista, että saat parin, kun he esittelevät huomenna 14. marraskuuta kello 7.00!

Kuva adidasin avulla
Int’l -lähetys

Katso lisää

“Safflower” -tapahtumassa on silmiinpistävää “Azaelia”, joka esitteli viime vuoden lopussa, ja siinä on pehmeä keltainen väriyhdistelmä, joka muistuttaa meitä tulevista kevään kuukausista. Työskentelemällä promnit -pohjalla, keltaiset stripping ampuu myös sivusuunnassa että mediaalisilla sivupaneeleilla, kun taas RPU -häkkikodit kaikki tukevat ja stabiilisuus, joka on pysäyttämätön. Sockliner sopii yhteen sukkamaista istuvuutta, kun taas U-muotoinen paneeli varvaslaatikkoa pitkin on nyökkäys kahdelle edelliselle 700 sukupolvelle.

Alla alas löydät sujuvan Adidas Eva -välipohjan, joka lainaa vihjeitä 380: sta, ja tietysti emme voi puhua tästä Kanye West -kumppanuudesta keskustelematta siitä, että se hehkuu pimeässä!

Kuva adidasin avulla
Int’l -lähetys

Katso lisää

Adidas Yeezy 700 V3 “Safflower”, jota pidetään yhtenä koko vuoden suosituimmista Yeezysistä, putoaa huomenna 14. marraskuuta kello 7.00! Varmista, että pidät sen lukittuna ainoalle myyjälle hienoimman mahdollisuuden kopiointiin ja siihen liittyviin uutisiin, Yeezy parantaa 380 “Yecoraite” pudottaa ensi vuoden alussa!

Kuva adidasin avulla
Int’l -lähetys

Katso lisää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post