Y-3 kuvittelee FYW S-97: n Boost Technology

Yohji Yamamotolla on Midas Touch. Kaikesta yksittäisestä siluetista hänestä tulee automaattisesti tulevaisuuden ikoninen. Otetaan esimerkiksi vuoden 2016 PureBoost ZG. Kengän, jota pidettiin kerran köyhän miehen ultra -lisäyksenä, sen keskimääräinen jälleenmyyntihinta on noin 700 puntaa jopa kolme vuotta myöhemmin! Nyt legendaarinen japanilainen suunnittelija aikoo kuvitella vielä kolme kolmen raidan siluetin, tällä kertaa työskentelemällä klassisessa FYW S-97: ssä!

Aiemmin tänä vuonna elvytetty FYW S-97 debytoi vuonna 1997 ja on yksi Adidasin ensimmäisistä juoksevista lenkkarista, jotka tulevat jalkoihin, joita käytät tekniikkaa. Y-3: n Take on muotoiltu joustavasta primeknitistä ja se on päällekkäin voivoisella sileällä mokkanahalla ja ultra Luxe-nahkapaneeleilla. TPU -häkki käärii etujalan ympärille nauhoitusjärjestelmän muodostamiseksi, ja alapuolella Yamamoto on ensimmäistä kertaa, koska kenkä on täyspitkä vauhti välipohjaa. Kaiken pyöristämiseksi hänen allekirjoituksensa ampuu sivuttaisten sivuseinien yli täydentäen avantgarde-estetiikan.

Y-3-FYW S-97 saapuu Adidasiin ja valitaan osaketieteilijöille 18. heinäkuuta julkaisemiseksi kahdessa yksivärisessä väriaineessa. Kerro meille, mitä paria lisäät, ja kun olet täällä, muista katsoa koko Adidas -lenkkaria!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post